Spoedcursus rijbewijs: snel en efficiƫnt in 10 dagen

Wil jij snel je rijbewijs halen? Bij Spoedopleiding Nederland bieden we spoedcursussen aan die perfect zijn voor jou! Of je nu je rijbewijs wilt halen binnen 10 weken of zelfs binnen 10 lesdagen, wij hebben de oplossing. De rijinstructeur neemt direct contact met jou op na aanmelding. 

BEKIJK HIER ONZE PAKKETTEN

Spoedcursus rijbewijs halen in 10 dagen

Onze spoedcursussen zijn flexibel en kunnen worden gevolgd in een periode van 6 tot 12 weken of meer, afhankelijk van jouw beschikbaarheid en Regio. Als je liever een intensievere aanpak wilt, bieden we ook spoedcursussen vanaf 10 lesdagen aan. Deze kunnen plaatsvinden tijdens de zomervakantie of najaarsvakantie. We verdelen de rijlessen over minimaal 10 lesdagen en plannen een aparte dag voor het praktijkexamen. Het enige wat jij hoeft te doen is beschikbaar zijn gedurende deze periode.

Waarom kiezen voor een Spoedcursus bij Spoedopleiding Nederland?

Met een spoedcursus rijbewijs kun je snel en efficiënt je rijbewijs halen. Het verschil met reguliere lessen is dat de lessen elkaar sneller opvolgen, waardoor je in een kortere periode meer rijervaring opdoet. Of je nu je rijbewijs snel nodig hebt voor een studie, baan of gewoon niet maandenlang wilt doen over je rijopleiding, een spoedcursus is de perfecte keuze.

Onze spoedcursussen bieden diverse voordelen, zoals:

  • Intensieve lessen waardoor jij je rijbewijs in 10 dagen kan halen
  • Flexibele planning op basis van jouw beschikbaarheid
  • Gekwalificeerde instructeurs die aandacht hebben voor jouw specifieke behoeften
  • Hogere slagingskans door de focus op intensieve training
  • Extra aandacht en begeleiding om eventuele pijnpunten snel te verbeteren

Wacht niet langer en haal je rijbewijs in 10 dagen met onze spoedcursus rijbewijs. Ontdek hoe snel je jouw rijbewijs kunt halen.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Stap 1 Kies een pakket en betaal alleen de aanbetaling (hierna nog drie tot vier betaaltermijnen mogelijk).
  • Stap 2 Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen, neemt de rijinstructeur direct contact met jou op.
  • Stap 3 De rijinstructeur gaat als eerste jouw praktijkexamen inplannen, en stelt samen met jou een lesschema op maat op.
  • Stap 4 Je kunt nu zorgeloos starten met de rijopleiding!

Wat kost het? De kosten van de opleiding zijn afhankelijk of je een beginnende of gevorderde leerling bent. Ben je een beginnende leerling dan adviseren wij het Spoedpakket 30. Voor gevorderde leerlingen adviseren wij het Spoedpakket 20.

BEKIJK HIER ONZE PAKKETTEN

Momenteel hanteren wij de veiligheidsvoorschriften vanuit de Overheid en CBR.

Vraag vrijblijvend onze brochure met alle info op!